Tjenester tjenester tjenester

Tjenester

Bilde av en som sitter ved et skrivebord med kamera i hånda, og en laptop på skrivepulten Bilde av en flyvende drone - Fotografroy - Konnsulentvirksomhet - Tjenester - Om oss - Kontakt

Som overskriften tilsier kan vi ta dokumentasjonfotografier, som vil si at vi tar bilder av objekter, hendelser og fenomener med en saklig, dokumenterende hensikt og uttrykk. Dette kan f.eks. være fotografier av endringsprosesser, ekspedisjonsfotografier, arkeologiske utgravinger, pedagogiske fotografier, arbeidslivsbilder og lignende.

Sammen med INVISO AS hjelper vi deg å vise eiendommen din slik den burde fremstå. 

Foto – Film – Drone – Plantegninger utføres av oss gjennom INVISO AS. Spør etter INVISOFOTOGRAF hos meglerkontoret når du skal selge din eiendom. 

Bilde av en flyvende drone - Fotografroy - Konnsulentvirksomhet - Tjenester - Om oss - Kontakt

Med dronen kan vi utføre inspeksjoner fra lufta! Må du inspisere og undersøke bygg, eiendom eller konstruksjoner er dette veldig kostnadseffektivt enn om man skulle brukt tradisjonelle løsninger (helikopter, mennesker, kran m.m.) Dette vil spare dere både tid og penger, og har lav risiko!

Våre kunder er bl.a. Kværner og Vy Communication. 

Vanning – maskinfusk – dreneringsplanlegging – plantehelse

Ved bruk av drone kan vi forbedre gårdsdriften. Med dronens sensorer og kamera kan vi få detaljert informasjon om områdene i åkeren. Nå er det mulig å finne ut hva statusen er i åkeren og hva plantene trenger. F.eks kan droner påvise soner i åkeren som er varmere enn omgivelsene. Ved sykdom og stress blir nemlig plantene varme! Ved hjelp av drone kan vi hjelpe deg med å øke ytelsen redusere skade på avlingen!

SAR - Bilde av en flyvende drone - Fotografroy - Konnsulentvirksomhet - Tjenester - Om oss - Kontakt

SAR står for “Search and Rescue”. Bruk av drone i søk, redning og dokumentasjon av hendelse er økende. Fordelen er at det kan f.eks redusere tiden som er nødvendig for å finne forsvunnede/skadede personer og reduserer risikoen som redningsteamene selv kan være utsatt for!

Vi har høy kompetanse innen Prehospitalt arbeid. Roy er utdannet Paramedic ved Høgskolen i Lillehammer, og har jobbet 18 år i ambulansetjenesten. Derfor har han god kjennskap til redningskjeden og dets myndigheter. Roy har autorisasjon som helsepersonell og er derfor underlagt en streng taushetsplikt. Vi har kompetansen og er beredt til å delta når det måtte gjelde!

Bilde av en flyvende drone - Fotografroy - Konnsulentvirksomhet - Tjenester - Om oss - Kontakt

Av områder/bygninger med innsatt tekst, som kan brukes til arbeid med estimering av anbud, evakuerings- og HMS arbeid. 2D og 3D mapping viser seg å være veldig hendig til mange forskjellige bruksområder. Vi har ustyret som trengs for å mappe områder og bygninger i 2D eller 3D.

Bilde av en gjeng ungdommer som lærer om drone - Fotografroy - Konnsulentvirksomhet - Tjenester - Om oss - Kontakt

Vi driver med foredrag og konsulentvirksomhet innen drone, der vi snakker om sikkerhet, operasjonsmanuelar og komplekse og ikke komplekse operasjoner innen for drone. Kundegruppen er privatpersoner, bedrifter, media, stat og kommune. 

Nøkkelord: Droneinspeksjon, Fotografering, filming, dronefilm- og fotodokumentasjon, Drone i landbruket, Drone i industri, Foredrag og konsulentvirksomhet innen for temaet drone og bruken av dette.